Snijd het broodje 2 keer door in de lengte, zodat er 3 laagjes ontstaan. Besmeer het onderste en het middelste laagje met de dijonnaise. Verdeel de rucola, de kaas en de chips over de dijonnaise en leg de broodlaagjes op elkaar. Druk de dubbeldekker voorzichtig dicht met het bovenste broodlaagje. Direct opeten, anders worden de chips zacht!
- algemeenMaak zelf mosterdmayonaise: meng 1 theelepel grove mosterd met 2 eetlepels mayonaise.
Dubbeldekker met kaas en chips
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004853_220x162_JPG.jpg)
1 personen
540 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het broodje 2 keer door in de lengte, zodat er 3 laagjes ontstaan. Besmeer het onderste en het middelste laagje met de dijonnaise. Verdeel de rucola, de kaas en de chips over de dijonnaise en leg de broodlaagjes op elkaar. Druk de dubbeldekker voorzichtig dicht met het bovenste broodlaagje. Direct opeten, anders worden de chips zacht!
algemeen:Maak zelf mosterdmayonaise: meng 1 theelepel grove mosterd met 2 eetlepels mayonaise.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 parisienne witbroodje
3 eetlepels dijonnaise
10 g rucolasla
50 g kaas
10 g chips