Rooster 3 el pijnboompitten goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestrooi ze met zout naar smaak en laat ze afkoelen op een bord. Verdun 4 el tomaten-tapenade met 2 el kokend water en klop dit tot een dressing. Verdeel 2 zakken rucola over een schaal en schenk de dressing erover. Verdeel 100 g 20+ kaas in reepjes over de sla en bestrooi met de pijnboompitten. Lekker met grof volkorenbrood.
Pittige salade met 20+ kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005846_220x162_JPG.jpg)
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster 3 el pijnboompitten goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestrooi ze met zout naar smaak en laat ze afkoelen op een bord. Verdun 4 el tomaten-tapenade met 2 el kokend water en klop dit tot een dressing. Verdeel 2 zakken rucola over een schaal en schenk de dressing erover. Verdeel 100 g 20+ kaas in reepjes over de sla en bestrooi met de pijnboompitten. Lekker met grof volkorenbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels tomatentapenade
2 zakken rucolasla
100 g kaas