Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de schnitzelreepjes al omscheppend op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook, de peultjes en de noedels erbij en roerbak ze nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, gembersiroop en zout en peper. Bestrooi met de bosui en de geroosterde sesamzaadjes.
- algemeenDe gembersiroop smaakt ook heerlijk in andere roerbakgerechten.
Wokschotel met varkensschnitzel en peultjes
hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de schnitzelreepjes al omscheppend op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook, de peultjes en de noedels erbij en roerbak ze nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, gembersiroop en zout en peper. Bestrooi met de bosui en de geroosterde sesamzaadjes.
algemeen:De gembersiroop smaakt ook heerlijk in andere roerbakgerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak woknoedels
3 eetlepels olie
2 x 200 g varkensschnitzel
1 teentje knoflook
2 x 200 g peultjes
3 eetlepels sojasaus
1 eetlepel gembersiroop
2 bosuitjes
2 eetlepels sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok