Shoarma ovenschotel met knoflookpuree

Heerlijk om een grote opscheplepel in te zetten!

630 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Kook de aardappelen in een diepe pan met een laagje water en zout in ca. 20 min. gaar. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin het vlees 3 min. Voeg de groente toe en roerbak 8 min. Schep het vlees en de groente in de ovenschaal. Verhit de rest van de olie in de wok en bak hierin de ui en de knoflook 3 min. Voeg de knoflook en de ui aan de hete aardappelen toe en stamp het fijn. Klop het ei erdoor. Voeg de helft van de kaas toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree over het vleesmengsel in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover en laat het lichtbruin worden onder de hete grill.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Gerelateerde recepten

Shoarma ovenschotel met knoflookpuree

Heerlijk om een grote opscheplepel in te zetten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig