Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.
Tikka masala viscurry met zeevruchten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013812_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g broccoli
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten
1 pot tikka masalasaus
2 zakken naanbrood
8 eetlepels Griekse yoghurt
¼ theelepel kerriepoeder