In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.
Zomersalade met kip en avocado
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013878_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje walnoten
2 avocado's
1 rode ui
1 zak gemengde ijsbergsla
½ volkorenbrood
½ eetlepels margarine
300 g kipfilet
8 eetlepels sladressing blue cheese
Dit heb je nodig
broodrooster