Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.
Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.
Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.
- algemeenVervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).
Italiaanse linzen met salami en salade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014531_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.
Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.
Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.
algemeen:Vervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el olijfolie
1 goudsalami
1 ui
1 blik tomatenblokjes
2 blikken linzen
1 voordeelzak eikenbladsla
3 el sladressing blue cheese
1 Frans stokbrood