Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade. Aardappelpuree erover verdelen en bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.
Visschotel met tapenade
Visschotel met tapenade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013940_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
435 kcal
15 min. bereiden
2 uur 30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade. Aardappelpuree erover verdelen en bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 zakjes aardappelpuree
1 eetlepel olijfolie
500 g schelvisfilet
½ pot tapenade van zongedroogde tomaten
150 g kaas
1 zak broccoliroosjes
Dit heb je nodig
ovenschaal