Aubergineschotel met pomodori

410 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 180 °C. Water aan de kook brengen in ruime pan, snuf zout toevoegen. Gnocchi enkele minuten koken tot ze komen bovendrijven. In vergiet laten uitlekken en met koud water afspoelen. Aubergines in dobbelsteentjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie in koekenpan verhitten en hierin aubergine met knoflook aanbakken. Rozemarijn erover strooien. Intussen pomodori laten uitlekken en door aubergines scheppen. Gnocchi met pomodori-auberginemengsel in ovenschaal scheppen. Geitenkaas erover verkruimelen en schotel in oven in 15 min. goudbruin bakken. Spinazie en dressing in kom mengen en erbij serveren.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Aubergineschotel met pomodori

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig