Wortelgratin met kaas en gegrilde kip

275 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een ruime pan met zout water aan de kook. Maak de wortels schoon en snijd ze daarna in schuine plakken. Kook de plakjes winterpeen 4-5 minuten, schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken. Verwarm intussen de oven op 200 °C. Leg de plakjes winterpeen dakpansgewijs in de ovenschaal en verdeel de kaas erover. Druppel er 1 eetlepel olie over, bestrooi met (versgemalen) peper naar smaak en laat de wortelgratin in 20-25 minuten gaar worden. Verhit de grillpan, bestrijk de kipfilethaasjes dun met 1 eetlepel olie en gril de kip in 6-7 minuten gaar, keer halverwege. Bestrooi met zout en (versgemalen) peper en serveer de kipfilethaasjes bij de wortelgratin. Lekker met aardappelpuree.

  • algemeenExtra pittig? Vervang dan de witte kaas door blauwaderkaas.

Wortelgratin met kaas en gegrilde kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig