Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014036_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
500 g tilapiafilet
3 eetlepels olie
1 pak suikerpeultjes
300 g Thaise
1 blik kokosmelk
0 eetlepels rode curry pasta
Dit heb je nodig
wok