Mexicaanse ovenschotel met komkommer-maissalade

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de grill voor. Laat de kidneybonen, mais en peppadew uitlekken. Snijd de peppadew in vieren. Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de cajunkruiden, kidneybonen en peppadew toe en verwarm nog enkele minuten. Doe het gehaktbonenmengsel in de ovenschaal en bedek met een laag tortillachips. Bestrooi met de kaas. Zet de ovenschotel enkele minuten onder de grill, zodat de kaas smelt.

  2. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en meng met de mais. Besprenk met de olijfolie en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Serveer de komkommer-maissalade bij de Mexicaanse ovenschotel.

Mexicaanse ovenschotel met komkommer-maissalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig