Gepofte aardappelen met honingkarbonades

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer de honing, de olie en de tijm door elkaar, bestrijk de karbonades hiermee. Laat 5 min staan. Verwarm een antiaanbakpan. Bak de karbonades in 15 min. aan weerszijden bruin en gaar. Prik met een vork wat gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in magnetronfolie. Pof ze in 7 min. op vol vermogen in de magnetron. Roer de mosterd door de boter. Serveer de warme aardappelen met de mosterdboter. Lekker met sperziebonen of spruitjes.

  • algemeenDe aardappels kunnen ook in de oven worden gepoft. Verpak ze dan in aluminiumfolie (zoals op de foto te zien is). Verwarm de oven dan voor op 175 °C. En pof ze in een uur gaar.

Gepofte aardappelen met honingkarbonades

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig