Roer de honing, de olie en de tijm door elkaar, bestrijk de karbonades hiermee. Laat 5 min staan. Verwarm een antiaanbakpan. Bak de karbonades in 15 min. aan weerszijden bruin en gaar. Prik met een vork wat gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in magnetronfolie. Pof ze in 7 min. op vol vermogen in de magnetron. Roer de mosterd door de boter. Serveer de warme aardappelen met de mosterdboter. Lekker met sperziebonen of spruitjes.
- algemeenDe aardappels kunnen ook in de oven worden gepoft. Verpak ze dan in aluminiumfolie (zoals op de foto te zien is). Verwarm de oven dan voor op 175 °C. En pof ze in een uur gaar.
Gepofte aardappelen met honingkarbonades
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005496_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Roer de honing, de olie en de tijm door elkaar, bestrijk de karbonades hiermee. Laat 5 min staan. Verwarm een antiaanbakpan. Bak de karbonades in 15 min. aan weerszijden bruin en gaar. Prik met een vork wat gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in magnetronfolie. Pof ze in 7 min. op vol vermogen in de magnetron. Roer de mosterd door de boter. Serveer de warme aardappelen met de mosterdboter. Lekker met sperziebonen of spruitjes.
algemeen:De aardappels kunnen ook in de oven worden gepoft. Verpak ze dan in aluminiumfolie (zoals op de foto te zien is). Verwarm de oven dan voor op 175 °C. En pof ze in een uur gaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels honing
1 eetlepel olie
1 theelepel gedroogde tijm
4 ribkarbonades
4 grote aardappels
2 eetlepels Dijon mosterd
4 eetlepels zachte boter
Dit heb je nodig
magnetronfolie