Makreelmaaltijdsalade

Frisse salade gaat verrassend goed samen met de zachtzoute makreel.

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  2. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng de mayonaise met de crème fraîche. Breng op smaak met de sinaasappelrasp en -sap. Snijd de bleekselderij (zonder blaadjes) in reepjes. Verdeel de vis in reepjes, roer ze met de bleekselderij, peper en zout door de sinaasappelsaus.

  3. Schep de krieltjes door de makreelsalade en garneer met het selderijblad.

  • bereidingstipJe kunt de makreelsalade eventueel een dag eerder maken. Bewaar de salade afgedekt in de koelkast.

Makreelmaaltijdsalade

Frisse salade gaat verrassend goed samen met de zachtzoute makreel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig