Witlofschotel met kaassaus

Een echte Hollandse klassieker.

20 min. bereiden / 15 min. oventijd / 20 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de aardappeltjes in de ovenschaal om met de olijfolie, bak ze gaar in 20 minuten. Halveer de wtlofstronkjes door de lengte. Kook de witlofstronkjes 10 min. en spoel ze koud af in een vergiet.

  2. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem steeds een half stronkje witlof en wikkel dat in een plakje ham.

  3. Neem de schaal met aardappelen uit de oven, leg de witlofrolletjes op de aardappelen. Lepel de saus over de witlofrolletjes en zet de schotel nog 15 min. in de oven.

Witlofschotel met kaassaus

Een echte Hollandse klassieker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig