Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en het water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.
Snijd de bosui in ringetjes. Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui.
- combinatietipLekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005763_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en het water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.
Snijd de bosui in ringetjes. Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui.
combinatietip:Lekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
600 g Italiaanse roerbakgroente
180 ml woksaus sweet & sour
100 ml water
4 verse pangasiusfilets
1 bosuitje
Dit heb je nodig
wok met deksel