Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus

540 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en het water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.

  3. Snijd de bosui in ringetjes. Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui.

  • combinatietipLekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig