Besmeer 4 boterhammen met de zwarte olijventapenade. Snijd de gegrilde paprika's in repen en beleg de boterhammen ermee. Verdeel hier achtereenvolgens de uiringen en de kaas over. Leg de resterende 4 boterhammen erop en snijd ze schuin doormidden. Meenemen: neem de sandwiches mee in vershoudfolie. Lekker met tuinkers.
- algemeenVoor een extra volle smaak vervangt u de gegrilde paprika door zongedroogde tomaatjes. Houdt u juist van zachte smaken? Vervang de oude kaas dan door brie. Voeg eventueel fijne, zure augurkjes toe.
Sandwich met oude kaas en gegrilde paprika
4 personen
285 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Besmeer 4 boterhammen met de zwarte olijventapenade. Snijd de gegrilde paprika's in repen en beleg de boterhammen ermee. Verdeel hier achtereenvolgens de uiringen en de kaas over. Leg de resterende 4 boterhammen erop en snijd ze schuin doormidden. Meenemen: neem de sandwiches mee in vershoudfolie. Lekker met tuinkers.
algemeen:Voor een extra volle smaak vervangt u de gegrilde paprika door zongedroogde tomaatjes. Houdt u juist van zachte smaken? Vervang de oude kaas dan door brie. Voeg eventueel fijne, zure augurkjes toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
8 sneetjes bruinbrood
2 eetlepels tapenade van zwarte olijven
4 gegrilde paprika's
1 rode ui
4 plakken boerenkaas
Dit heb je nodig
vershoudfolie