Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005858_220x162_JPG.jpg)
4 personen
310 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el crème fraîche
1 tl mierikswortel
8 sneetjes maisbrood
100 g gebraden rosbief
½ komkommer