Tonijnspies teriyaki

330 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tonijnbiefstukken in blokjes van 3 cm en de bosuitjes in stukjes van 5 cm. Meng in een grote kom de blokjes vis met de teriyakimarinade, knoflook, geraspte gemberwortel, kastanjechampignons en bosui. Laat alles afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, maar laat de tonijn tijdig op kamertemperatuur komen.

  2. Rijg afwisselend de blokjes tonijn, kastanjechampignons en stukjes bosui aan de satépennen. Bestrijk de spiesen rondom met olie en gril de vis op een ingevet rooster boven heet vuur in 1-2 min. per kant naar keuze rood of rosé.

  • Vis grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:52 min.

Tonijnspies teriyaki

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig