Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze 15 minuten. Leg de worstjes in een pan met koud water en breng ze aan de kook. Neem de pan van het vuur en wel de worstjes 5 minuten. Verwarm de oven voor op 225 °C.
Neem de worstjes uit het water en schep ze met de aardappelen en groenten in een braadslee om met de knoflook en de olie en zout en peper naar smaak. Bak het gerecht in de oven, onder twee keer omscheppen, goudbruin en gaar in 30 minuten.
- algemeenVoeg voor een kruidig accent wat (verse) rozemarijn toe aan het mengsel.
Geroosterde zomerschotel met olijfolie
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014198_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze 15 minuten. Leg de worstjes in een pan met koud water en breng ze aan de kook. Neem de pan van het vuur en wel de worstjes 5 minuten. Verwarm de oven voor op 225 °C.
Neem de worstjes uit het water en schep ze met de aardappelen en groenten in een braadslee om met de knoflook en de olie en zout en peper naar smaak. Bak het gerecht in de oven, onder twee keer omscheppen, goudbruin en gaar in 30 minuten.
algemeen:Voeg voor een kruidig accent wat (verse) rozemarijn toe aan het mengsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappels
1 schaal Catalaanse worstjes
1 rode paprika
1 courgette
1 bak trostomaten
2 uien
2 tenen knoflook
5 eetlepels olijfolie
Dit heb je nodig
braadslede