Hamburger met rucola-bonensalade

625 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de aardappelen schoon, snijd ze in parten en kook 15 min. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Pers 1 teen knoflook en meng deze door 1 el olie, voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrijk de hamburgers met de knoflookolie. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelparten in ca. 12 min. goudbruin. Snijd de tweede teen knoflook grof en schep deze er op het laatst door. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar, spoel ze af onder koud stromend water. Gril de hamburgers aan beide kanten ca. 4 min. op de barbecue. Klop een dressing van de rest van de olie, de azijn en peper en zout naar smaak en schep dit door de salade. Verdeel de salade, hamburgers en knoflookaardappelen over 4 borden.

Gerelateerde recepten

Hamburger met rucola-bonensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig