Jambalaya met tropisch fruit

620 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de kip met de cajunkruiden, knoflook en 1 el olie. Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de chorizo, ui en paprika 5 min. Voeg de rijst en 550 ml water toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 3 min. koken. Voeg de bevroren tuinerwten toe en laat nog 5 min. koken. Draai als de rijst gaar is het vuur uit.

  2. Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Meng de kip en het fruit door de rijst en laat met de deksel op de pan nog 5 min. staan. Serveer met een frisse groene salade.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Jambalaya met tropisch fruit

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig