Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprikareepjes 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten. Voeg de reuzenbonen, de chilibonen met saus en 100 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de chili 5 minuten op laag vuur koken. Schep de cherry tomaten erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met de kaas en serveer direct.
Reuzenbonenchili met cherry tomaten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006090_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprikareepjes 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten. Voeg de reuzenbonen, de chilibonen met saus en 100 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de chili 5 minuten op laag vuur koken. Schep de cherry tomaten erdoor en breng op smaak met peper. Bestrooi met de kaas en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels olijfolie
2 uien
1 groene paprika
1 bakje kastanjechampignons
2 blikken reuzenbonen
1 blik chilibonen
1 bakje cherrytomaten
100 g gemalen kaas