Snelle stroganoff met aardappelpuree

In slechts 10 minuten klaar, en net zo lekker!

450 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de vleesreepjes rondom op hoog vuur in 5 min. gaar. Schep het vlees uit de pan.

  2. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de paprika in reepjes. Bak in het braadvet de paprika en de champignons 3 min. Schep het paprikapoeder en de tomatenpuree door de groenten en bak 1 min.

  3. Breng het water aan de kook. Voeg het kokende water toe en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag, schep het vlees terug in de pan en roer de room erdoor. Verwarm de stroganoff nog 2 min. zachtjes (zonder te koken), breng op smaak met peper en zout en serveer met de aardappelpuree.

  • combinatietipStroganoff is ook heerlijk met rijst of stokbrood, serveer er eventueel nog een frisse komkommersalade bij.
  • combinatietipBlus de groenten af door tegelijk met het water 2 el wodka toe te voegen voor een authentiek Russisch smaakaccent.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Snelle stroganoff met aardappelpuree

In slechts 10 minuten klaar, en net zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig