Rösti met romige varkensreepjes

780 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.

  3. Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.

  4. Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.

Rösti met romige varkensreepjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig