Kook de rijst met 1 eetlepel kerriepoeder in afgepast water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kipfilet in de olie goudbruin, voeg de uien en rest van de kerriepoeder toe en roerbak 3 minuten. Voeg het witlof toe en roerbak weer 3 minuten. Schenk de kokosmelk erbij en breng het aan de kook. Voeg op het laatst de plakjes banaan toe. Serveer met de kerrierijst.
Kip in kokossaus met witlof en banaan
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014312_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst met 1 eetlepel kerriepoeder in afgepast water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kipfilet in de olie goudbruin, voeg de uien en rest van de kerriepoeder toe en roerbak 3 minuten. Voeg het witlof toe en roerbak weer 3 minuten. Schenk de kokosmelk erbij en breng het aan de kook. Voeg op het laatst de plakjes banaan toe. Serveer met de kerrierijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 eetlepels kerriepoeder
1 schaal kipfilet
2 eetlepels olie
2 uien
500 g witlof
1 blik kokosmelk
2 bananen