Curry van kabeljauw en courgette

295 kcal

(Voedingswaarden)

50 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Uien en knoflook pellen en grof snipperen. In pan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook in ca. 5 minuten lichtbruin bakken; af en toe omscheppen. 2 dl water toevoegen en uienbouillon ca. 20 minuten zachtjes laten trekken. Bouillon zeven boven wijde pan. Azijn, vissaus, suiker, currypasta en kokosmelk erdoor roeren.

  2. Curry-kokossaus tegen de kook aan brengen. Kabeljauwhaas in 4 gelijke stukken snijden. Kabeljauw in currysaus leggen en in ca. 10 minuten gaar pocheren (saus mag niet koken). Intussen courgette in schuine plakken van ca. 1 cm snijden en bestrijken met ca. 1 eetlepel olie. Grillpan verhitten en courgette in ca. 2 minuten beetgaar roosteren; halverwege keren. Courgette over vier borden verdelen. Vis en enkele eetlepels saus erop scheppen. Rest van currysaus apart erbij geven. Lekker met rijst en salade.

Gerelateerde recepten

Curry van kabeljauw en courgette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig