Pasta met romige kool-hamsaus

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar 200 ml van het kookwater. Verhit in een wok de olie el roerbak de ui goudbruin in 5 minuten. Voeg de kool en de winterpeen toe en roerbak weer 5 minuten. Voeg de rozemarijn, de hamblokjes, de crème fraîche en het opgevangen kookwater van de pasta toe en breng aan de kook. Stoof het gerecht afgedekt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de macaroni af en verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de romige koolsaus erop.

  • algemeenVoeg voor een pittiger smaak 1-2 tenen geperste knoflook toe.

Pasta met romige kool-hamsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig