Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.
- algemeenStrooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Indiase curry met pangasiusfilet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006280_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.
algemeen:Strooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 el olie
1 ui
600 g prei
1 pot Indiase
400 g pangasiusfilet
200 g tuinerwten