Vlees-en-vispotje

Gekruid rundvlees en wilde zalm op één bord: een echte surf ’n turf-maaltijd.

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de chipolataworstjes in stukken van 3 cm. Snipper de ui en snijd de paprika's in stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes in 4 min. bruin.

  2. Bak de ui en de paprika 1 min. mee. Bak de tomatenpuree 30 sec. mee en schenk de bouillon erbij.

  3. Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor.

  4. Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel met de deksel op de pan 5 min. of tot de zalm vanbinnen rosé is; voeg eventueel een extra scheutje bouillon toe.

  5. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het gerecht in diepe borden.

  • variatietipLiever witvis? Neem dan diepvrieskabeljauw- of koolvisfilet. De bereidingswijze blijft hetzelfde.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Vlees-en-vispotje

Gekruid rundvlees en wilde zalm op één bord: een echte surf ’n turf-maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig