Olijventapenade op stokbrood

Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.

335 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de baguette af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Giet ondertussen de olijven af. Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe met de olijven en olijfolie in het bakje van de staafmixer. Pureer tot een gladde tapenade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de baguette in plakjes en besmeer met de tapenade.

  • algemeenGeen verse tijm? Gebruik 1 tl gedroogde tijm (potje 15 g).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Olijventapenade op stokbrood

Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig