Kipfilet in filodeeg

Snel, lekker en ‘impressive’. Voor als je – onverwacht – eters krijgt.

310 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg het filodeeg onder een natte doek om uitdroging te voorkomen. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snijd de paprika en kipfilet in stukjes. Meng de paprika met de kip. Voeg de tapenade toe. Meng alles en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Bestrijk de vellen filodeeg dun met olijfolie. Leg op elk vel een tweede vel. Verdeel het kipmengsel erover. Bestrijk rondom met nog wat olie en pak de kip in.

  4. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze in 20 min. goudbruin. Lekker met aardappelpuree en sperziebonen.

  • Filodeeg gebruiken

    Instructievideo - 01:41 min.

Kipfilet in filodeeg

Snel, lekker en ‘impressive’. Voor als je – onverwacht – eters krijgt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig