Falafel met tomatensla

664 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous in een grote schaal. Schep de olie en 1/3 van de knoflook erdoor en zout naar smaak. Schenk het kokende water erover en laat de couscous 8 min. afgedekt wellen.

  2. Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snijd de tomaten in plakken en leg ze op de borden. Roer de rest van de knoflook met zout en peper naar smaak door de yoghurt. Bestrooi met paprikapoeder.

  4. Leg de falafel op de borden bij de tomatensalade. Serveer met de couscous en de yoghurt. Lekker met fijngesneden verse peterselie.

  • serveertipLekker met fijngesneden verse peterselie.

Falafel met tomatensla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig