Falafel met tuinbonen-muntcouscous

620 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Kook 500 ml water. Strooi de couscous in een schaal en schenk het water erop. Laat 5 min. wellen. Roer de korrels met een vork los. Verhit olie in een koekenpan en bak de falafel 3-4 min.

  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uien 1 min. Voeg de bevroren tuinbonen toe en bak in 4-5 min. warm en beetgaar. Schep er de couscous door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.

  3. Schep de couscous in diepe borden en leg er de falafel bij.

  • algemeenLekker met knoflooksaus (fles 260 ml).

Falafel met tuinbonen-muntcouscous

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig