Zoetzure curry met eend

530 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 2 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In pan ui 5 min. in 1 el olie fruiten. In keukenmachine ui met knoflook, gember, specerijen, azijn en suiker tot pasta pureren. Pasta overdoen in kom. Met scherp mes vel van eendenborst lossnijden en vlees in stukken van 4 cm snijden. Vlees door pasta scheppen en afgedekt minstens 2 uur in koelkast laten marineren.

  2. Vlees in marinade op kamertemperatuur laten komen. In braadpan rest van olie verhitten. Vlees met marinade hierin al omscheppend 5 min. bakken. Zout naar smaak en 100 ml water toevoegen en nog 10-15 min. zachtjes gaarstoven.

Gerelateerde recepten

Zoetzure curry met eend

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig