Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de ciabatta iets vochtig en bak hem 6 min. in de oven. Snijd de ciabatta in de lengte open. Besmeer hem ruim met de roomkaas en verdeel de plakjes ham erover. Leg er eerst de komkommer, dan de eieren en tot slot de tomaten op. Strooi er de bosui over en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 13: Annemarie Borst.
Maaltijdciabatta
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030737_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
290 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de ciabatta iets vochtig en bak hem 6 min. in de oven. Snijd de ciabatta in de lengte open. Besmeer hem ruim met de roomkaas en verdeel de plakjes ham erover. Leg er eerst de komkommer, dan de eieren en tot slot de tomaten op. Strooi er de bosui over en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 13: Annemarie Borst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ciabatta
½ bakje roomkaas basilicum light
1 pakje Yorkham
½ komkommer
2 eieren
½ bakje cherry tomaten
3 bosuitjes