Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord.
Maak in een schaal een dressing van de gember, de azijn, de olie en de suiker. Voeg de wortel en de koriander toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pistachenoten.
- algemeenDe gember op zonnebloemolie is ook lekker in roerbakgerechten. Voeg 1 el aan het vlees of de vis toe tijdens het bakken.
Wortelsalade met gember en pistachenoten
bijgerecht
4 personen
130 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord.
Maak in een schaal een dressing van de gember, de azijn, de olie en de suiker. Voeg de wortel en de koriander toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pistachenoten.
algemeen:De gember op zonnebloemolie is ook lekker in roerbakgerechten. Voeg 1 el aan het vlees of de vis toe tijdens het bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
50 g pistachenoten
2 tl gember
2 el wittewijnazijn
1 el olijfolie extra vierge
1 tl suiker
½ zak winterpeen
1 bakje koriander