Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Meng de eieren met de mayonaise en de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk 4 sneetjes brood royaal met de eiersalade. Bestrooi met het paprikapoeder en verdeel de tomaten erover. Leg de resterende sneetjes brood erop en snijd diagonaal doormidden.
- algemeenU kunt de sandwiches maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
Eiersalade-sandwich met tomaat
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006603_220x162_JPG.jpg)
4 personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Meng de eieren met de mayonaise en de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk 4 sneetjes brood royaal met de eiersalade. Bestrooi met het paprikapoeder en verdeel de tomaten erover. Leg de resterende sneetjes brood erop en snijd diagonaal doormidden.
algemeen:U kunt de sandwiches maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eieren
2 el mayonaise met yoghurt
2 tl grove mosterd
8 sneetjes Allinson brood
1 tl paprikapoeder
2 tomaten