Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Tomaat in kleine stukjes snijden. Basilicum fijnhakken. Eieren afspoelen onder koud water, pellen en in diep bord grof prakken. Tomaat, basilicum, kaas en mayonaise door ei mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Eiersalade uitstrijken over 2 sneetjes brood en andere sneetjes erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden. Elke sandwich afzonderlijk in plasticfolie verpakken en tot gebruik in koelkast leggen.
Sandwich eiersalade met kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_070709_220x162_JPG.jpg)
2 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Tomaat in kleine stukjes snijden. Basilicum fijnhakken. Eieren afspoelen onder koud water, pellen en in diep bord grof prakken. Tomaat, basilicum, kaas en mayonaise door ei mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Eiersalade uitstrijken over 2 sneetjes brood en andere sneetjes erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden. Elke sandwich afzonderlijk in plasticfolie verpakken en tot gebruik in koelkast leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
3 eieren (middel groot)
2 zongedroogde tomaten op olie (potje)
1 takje basilicum
50 g geraspte belegen kaas
3 eetlepels mayonaise
0 zout
0 (versgemalen) peper
4 sneetjes bruin casinobrood
Dit heb je nodig
plasticfolie