Notenbroodje geitenkaas

335 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.

  • algemeenU kunt de notenbroodjes maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
  • algemeenHet basilicum en pesto zijn ook lekker met mozzarella op een stokbrood.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Notenbroodje geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig