Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.
- algemeenU kunt de notenbroodjes maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
- algemeenHet basilicum en pesto zijn ook lekker met mozzarella op een stokbrood.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Notenbroodje geitenkaas
4 personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.
algemeen:U kunt de notenbroodjes maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
algemeen:Het basilicum en pesto zijn ook lekker met mozzarella op een stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 notenbroodjes
1 citroen
150 g geitenkaas naturel 55+
½ bakje basilicum
½ potje pesto rosso