Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de varkensreepjes droog. Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 3 min. bruin.
Voeg de ui, de paprika en de roerbakmix toe en bak 5 min. Voeg de woksaus toe en warm al omscheppend 1 min. door.
Verdeel de rijst over 4 kommen, schep de ketjapgroenten met saus erop.
- algemeenBestrooi met geroosterde sesamzaadjes voor een krokant accent.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Rijst met ketjapgroenten
hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de varkensreepjes droog. Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 3 min. bruin.
Voeg de ui, de paprika en de roerbakmix toe en bak 5 min. Voeg de woksaus toe en warm al omscheppend 1 min. door.
Verdeel de rijst over 4 kommen, schep de ketjapgroenten met saus erop.
algemeen:Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes voor een krokant accent.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 schaal varkensreepjes
2 el wokolie
1 ui
1 rode paprika
1 zak Chinese roerbakmix
150 ml wok essentials