Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster goudbruin. Besmeer 8 sneetjes met 4 el mayonaise. Schep de rest van de mayonaise door de forelfilet en breng op smaak met peper en zout.
Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de ijsbergsla, de augurk, de forelsalade en de uiringen. Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de sla, augurk, forelsalade en uiringen.
Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een satéstokje.
- algemeenLekker met een frisse tomatensalade.
Clubsandwich met forelsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030744_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster goudbruin. Besmeer 8 sneetjes met 4 el mayonaise. Schep de rest van de mayonaise door de forelfilet en breng op smaak met peper en zout.
Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de ijsbergsla, de augurk, de forelsalade en de uiringen. Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de sla, augurk, forelsalade en uiringen.
Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een satéstokje.
algemeen:Lekker met een frisse tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eieren
12 sneetjes wit casinobrood
6 el mayonaise met yoghurt
2 pakjes gerookte forelfilet
1 zak ijsbergsla met tuinkruiden
8 plakjes augurk zoetzuur
8 plakjes ui
Dit heb je nodig
8 satéstokjes, broodrooster