Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Giet af. Spoel de rijst en de sperziebonen samen in een fijn vergiet onder stromend water koud. Laat goed uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin. Voeg de currysaus toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Schep de runderreepjes op een bord en laat afkoelen.
Voeg de runderreepjes en de mais toe aan de rijst en sperziebonen. Breng op smaak met peper en zout.
- algemeenSchep 1 bakje fijngesneden koriander (15 g) of platte peterselie (20 g) met de runderreepjes door de rijstsalade voor een extra Thais accent. Lekker met partjes limoen.
Rijstsalade met groene curry-biefreepjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030736_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Giet af. Spoel de rijst en de sperziebonen samen in een fijn vergiet onder stromend water koud. Laat goed uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin. Voeg de currysaus toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Schep de runderreepjes op een bord en laat afkoelen.
Voeg de runderreepjes en de mais toe aan de rijst en sperziebonen. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:Schep 1 bakje fijngesneden koriander (15 g) of platte peterselie (20 g) met de runderreepjes door de rijstsalade voor een extra Thais accent. Lekker met partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
1 zak gebroken sperzieboontjes
2 el zonnebloemolie
1 schaal runderreepjes naturel
1 zak Thaise groene currysaus
1 blik crispy maiskorrels