Varkensfiletlapjes met aardappelsalade

485 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Meng 1 el olie met de ketjap en de knoflook en breng deze marinade op smaak met peper en zout. Bestrijk de filetlapjes met de marinade en marineer ze afgedekt tijdens de bereiding van de aardappelsalade.

  2. Breng de aardappelschijfjes in een laag water met zout aan de kook en kook ze in 3 min. gaar. Giet af en laat in een lage wijde schaal snel afkoelen. Schep de rauwkost, de ananas en de sladressing voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  3. Rooster de filetlapjes in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de aardappelsalade bij.

Gerelateerde recepten

Varkensfiletlapjes met aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig