Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Vlees braden
Instructievideo - 01:13 min.
Varkensfiletlapjes met druiven
bijgerecht
4 personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 varkensfiletlapjes
25 g boter
3 el olijfolie
1 el gedroogde rozemarijn
2 el vloeibare honing
½ bak pitloze