Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.
- algemeenSnijd de rest van de bleekselderij in reepjes. Heerlijk op brood met mayonaise, schouderham en ei. Of voeg ze de laatste minuut toe aan een soep of pastasaus.
Kip cordon bleu met komkommersalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014540_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.
algemeen:Snijd de rest van de bleekselderij in reepjes. Heerlijk op brood met mayonaise, schouderham en ei. Of voeg ze de laatste minuut toe aan een soep of pastasaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g zilvervliesrijst
2 el olijfolie
2 schaaltjes kip cordon bleu
1 komkommer
1 ui
½ struik bleekselderij
3 el sladressing bieslook