Pesto-aardappelen & sperziebonen

Traditioneel AGV'tje.

885 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.

  2. Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.

Pesto-aardappelen & sperziebonen

Traditioneel AGV'tje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig