Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone

185 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de aardbeien. Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren.

  2. Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn. Meng door de aardbeien. Verdeel de aardbeien over 4 bordjes. Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.

  • algemeenU kunt de mascarpone vervangen door 100 g Griekse yoghurt (bakje 150 g) voor een frissere, vetvrije variant.
  • algemeenMeng de rest van de mascarpone naar smaak met suiker en serveer bij een stukje taart of vlaai.

Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig