Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.
Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.
- algemeenVervang de sperziebonen door knapperige peultjes.
Zomerbonensalade met beenham
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014547_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.
Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.
algemeen:Vervang de sperziebonen door knapperige peultjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappel
1 voordeelzak gebroken sperziebonen
1 rode ui
1 duopak beenham
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
1 zak rucola