Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Spekreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Mosselen en groentemix toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Abrikozen laten uitlekken. Abrikozen en saus toevoegen. Nog ca. 1 minuut verhitten. Rijst serveren met mosselschotel.
Zoetzure mosselschotel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011734_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Spekreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Mosselen en groentemix toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Abrikozen laten uitlekken. Abrikozen en saus toevoegen. Nog ca. 1 minuut verhitten. Rijst serveren met mosselschotel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
2 eetlepels zonnebloemolie
½ duopakje magere spekreepjes
1 schaaltje gekookte mosselen
1 zak Chinese groentemix
1 blik halve abrikozen in nectar
½ flesje wok essentials sweet & sour
Dit heb je nodig
wok